Teameffectiviteit

Samenwerken: Synergie door erkenning en waardering

Verbeta | Teameffectiviteit

Introductie

Verken de kracht van effectieve samenwerking in onze training Teameffectiviteit. Ontdek hoe het werken aan onderling vertrouwen, het constructief aangaan van conflicten en betrokkenheid bij resultaten de teamdynamiek versterken en de synergie bevorderen.

1 dagdeel van 09:00u – 12:30u / 13:00u – 16:30u

Incompany (max. 15 deelnemers)

Incompany € 1.650,-

Wat ga je leren?

Deze training leert je hoe je effectieve samenwerking kunt bevorderen door de unieke kwaliteiten van teamleden te erkennen en te waarderen. Ontdek hoe het cultiveren van vertrouwen, het aanpakken van conflicten en betrokkenheid bij resultaten samenkomen om een hechter team te creëren. Leer hoe synergie ontstaat wanneer individuele sterke punten worden samengebracht en een krachtig team ontstaat.

Voor wie is deze training?

Deze training is bedoeld voor iedereen die zijn of haar vaardigheden op het gebied van samenwerking en teamdynamiek wil verbeteren. Of je nu een leidinggevende, teamlid of professional bent, deze training biedt waardevolle inzichten om succesvolle samenwerking en synergie te bevorderen. Geen specifieke achtergrond is vereist: iedereen die streeft naar effectieve teamdynamiek kan profiteren van deze training.

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend de verdere mogelijkheden verkennen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Teameffectiviteit

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken en mogelijkheden verkennen?

Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Daniel van de Venne
Daniël van de Venne