Samen het goede doen

We streven ernaar dat wat we doen, altijd voldoening geeft

Verbeta | Black Belt in Lean Coaching

Samen het goede doen

We streven ernaar het goede te doen. Dat betekent dat wat we doen, goed moet zijn voor onze klanten en hun medewerkers, voor onszelf én voor de maatschappij. Dit kunnen we natuurlijk niet alleen. Daarom opereren we altijd als partners en als verlengstuk van organisaties: samen het goede doen.

Elke dag staan we klaar om organisaties te helpen bij het waarmaken van hun maatschappelijke opgave. Door de professionals die er werken te ontwikkelen en organisaties te helpen bij het realiseren van concrete verbeteringen en te begeleiden bij transities.

Met onze kennis van de maatschappelijke context, met oog voor de menselijke maat én met de onuitputtelijke energie van onze bevlogen collega’s, creëren we de beweging die nodig is om samen resultaten te boeken. We beschikken over een mooi trackrecord en we zetten graag een stapje extra. Of twee.

Why – How – What

WHY
Wij dragen bij aan een mooiere samenleving door te bouwen aan passende en goed geregelde zorg, onderwijs en huisvesting voor iedereen.

HOW
Wij helpen organisaties bij het waarmaken van hun maatschappelijke opgave. Dat doen we door de professionals die er werken te ontwikkelen en/of zelf de handen uit de mouwen te steken bij grote projecten of organisatiebrede (verander)programma’s.

WHAT
Training en coaching is de manier waarop wij professionals op de werkvloer ontwikkelen. Hands-on meehelpen bij verandering doen we in rollen als programmamanager, projectleider of interim leidinggevende.

Kernwaarden

Bij Verbeta werkt iedereen vanuit onze kernwaarden. Niet omdat dit ooit zo bedacht is en goed past bij ons werk. Maar eigenlijk heel ‘gewoon’ omdat deze kenmerken van nature bij eenieder van ons aanwezig zijn. En daarnaast hebben we zo allemaal onze eigen(aardig)heden!

 • Leergierig
  Er is altijd nóg meer te leren in deze wereld. Dit kan verdiepend of verbredend zijn. Meer kennis verzamelen of vaardigheden aanleren en verbeteren. We weten veel van de vakgebieden en branches waarin we actief zijn, maar hebben niet de illusie dat we de wijsheid in pacht hebben.
 • Verbindend
  Een team of organisatie verder brengen, dat doe je samen. Dit vraagt om verbinding en vertrouwen. Als sociale dieren die we zijn, maken we makkelijk contact en helpen we met het verstevigen van de onderlinge banden. Binnen jouw organisatie en in de samenwerking met ons.
 • Resultaatgericht
  Wij zijn voldaan wanneer de teams en organisaties waar we actief mogen zijn, het vandaag een stukje beter hebben dan gisteren. Wij zijn intrinsiek gemotiveerd om onze activiteiten zo effectief mogelijk te maken.
 • Plezier
  En dat alles met een fijne dosis humor en spel. Omdat dit het leren en veranderen makkelijker maakt en wat luchtigheid kan toevoegen om met elkaar in verbinding te blijven, zeker wanneer de uitdagingen groot zijn.

Heelheid

Binnen onze organisatie is er veel aandacht voor ‘Heelheid’: jij als persoon bent veel meer dan alleen medewerker bij Verbeta. Je bent namelijk ook vriend(in) van, sportmaatje, broer, buurvrouw, ouder, vrijwilliger, iemands dochter, etc. Wanneer je al die rollen in je leven op een voor jou prettige manier kunt vormgeven, kun je daar het beste uithalen. En volgens ons is dat wat je nodig hebt om richting geluk te bewegen. Want als jij als mens gelukkig bent, dan kun jij ook uit jouw rol als trainer en coach alles halen wat erin zit!

Wat zie je daarvan terug in de organisatie? We coachen elkaar volgens een vaste structuur op het vinden en houden van balans, binnen het werk én juist ook daarbuiten. Daarnaast hebben we veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en op welke manier we met elkaar samenwerken en communiceren. We streven ernaar dat wat we doen, altijd voldoening geeft!

Hoe wij zijn ontstaan? Lees dat in onze ontstaansgeschiedenis.

Verbeta | Black Belt in Lean Coaching

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken en mogelijkheden verkennen?

Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Steven Leenheer
Steven Leenheer