Masterclass

Continu verbeteren voor managers, directeuren en bestuurders

Verbeta | Masterclass

Introductie

Als leider is jouw vermogen om te inspireren, te begeleiden en een cultuur van voortdurende verbetering te faciliteren van cruciaal belang voor het succes van de organisatie. Door middel van een inspirerende missie, regelmatige betrokkenheid en coaching in probleemoplossing, het handhaven van standaarden en respect en dienstbaarheid als kernwaarden, kun je een omgeving bevorderen waarin iedereen, inclusief de hoogste leidinggevenden, voortdurend leert en zich ontwikkelt. Met deze masterclasses geef je het voorbeeld dat het streven naar verbetering voor alle niveaus in de organisatie geldt.

5 dagdelen van 09:00u – 12:30u / 13:00u – 16:30

Incompany (max. 12 deelnemers)

Incompany €9.800,-

Wat ga je leren?

Het doel van de masterclasses is de top van de organisatie een gezamenlijk beeld te laten vormen, ervaringen uit te wisselen en toepassing te vinden in de praktijk met betrekking tot de lerende organisatie. Te leren hoe zij continu verbeteren op alle niveaus van de organisatie kunnen stimuleren en hoe zij zich persoonlijk ontwikkelen tot Lean leiders.

Voor wie is deze training?

Deze masterclasses zijn bedoeld voor leiders, directieleden en bestuurders die een sleutelrol spelen in het bevorderen van een cultuur van continu verbeteren binnen hun organisaties en die willen groeien in hun leiderschapsvaardigheden op dit gebied.

Verbeta | Masterclass

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken en mogelijkheden verkennen?

Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Ruud van Rijen
Ruud van Rijen