Interim

Wij bieden oplossingen voor vooruitgang

Verbeta | Direct inschrijven

Ondersteuning nodig?

Heeft jouw organisatie behoefte aan tijdelijke deskundige ondersteuning van een project of een programma. Of heb je dringende behoefte aan deskundig leiderschap en probleemoplossende vaardigheden binnen de organisatie? Wanneer het niet lukt om zo’n belangrijke rol intern te organiseren, staan onze collega’s van Verbeta klaar om de verschillende rollen ad interim in te vullen.

  • Programmamanager
    Het beheren van meerdere gerelateerde projecten kan complex zijn. Onze programmamanagers brengen samenhang in jouw projectportfolio, zorgen voor afstemming van doelen en middelen, en bewaken de voortgang over de gehele ‘programma-levenscyclus’.
  • Project- en Verandermanager
    Ons team van ervaren project- en verandermanagers helpt bij het effectief plannen, uitvoeren en beheren van projecten en veranderingstrajecten. Of het nu gaat om het implementeren van nieuwe processen, het optimaliseren van workflows of het doorvoeren van organisatorische veranderingen, wij zorgen voor een gestructureerde aanpak en een soepele overgang.
  • Teamleider/Manager/Bestuurder
    Wanneer er tijdelijk behoefte is aan ervaren leiderschap, staan onze interim leiders voor jullie klaar. Ze integreren naadloos in je organisatie en leveren waardevolle bijdragen aan lopende activiteiten en projecten.

We doen het sámen

Bij Verbeta geloven we in partnerschap. We werken nauw samen met jouw organisatie om de specifieke behoeften te begrijpen en oplossingen op maat te bieden die echt impact hebben. Ons toegewijde team neemt graag de leiding in het helpen van de organisatie om hun doelen te bereiken. Hierdoor word je ontlast, zodat je je kunt concentreren op andere verantwoordelijkheden.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we je organisatie kunnen ondersteunen in tijden van verandering en groei. Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst!

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend de verdere mogelijkheden verkennen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Direct inschrijven

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken en mogelijkheden verkennen?

Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Miriam van Hattum
Miriam van Hattum