Mentale kracht

Stress herkennen om individuele veerkracht te ontwikkelen

Verbeta | Training mentale kracht

Introductie

Ontdek hoe je stress herkent en veerkracht opbouwt in onze mentale krachttraining. Leer vaardigheden om beter met uitdagingen en spanning om te gaan en je welzijn te bevorderen. Samen bouwen we aan jouw innerlijke kracht.

1 dagdeel van 09:00u – 12:30u / 13:00u – 16:30u

Incompany (max. 15 deelnemers)

Incompany € 1.850,-

Wat ga je leren?

Ontdek waardevolle tools voor persoonlijke groei in deze training. Leer doelen stellen voor gerichte vooruitgang en leer zorgen voor een goed energiemanagement voor een duurzame en langdurige inzet. Ontdek de kracht van een ‘hot debrief’, een tool die leermomenten optimaliseert en succes vergroot. Versterk je mentale kracht met positieve gedachtencontrole, wat stress vermindert en bijdraagt aan een evenwichtiger leven.

Voor wie is deze training?

Deze training is voor iedereen waardevol. Er is geen specifiek opleidingsniveau vereist en de training is toegankelijk voor alle achtergronden. Of je nu nieuw bent in zelfontwikkeling of al ervaring hebt, deze training biedt waardevolle tools om je eigen veerkracht op te bouwen.

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend de verdere mogelijkheden verkennen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Training mentale kracht

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken en mogelijkheden verkennen?

Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Daniel van de Venne
Daniël van de Venne