Tour over de vloer

Digitale Gemba walk vol inspiratie voor zorg en onderwijs

Verbeta | Workshop Tour over de vloer (Gemba)

Introductie

Wat is Lean nu eigenlijk echt? Wat zijn de eerlijke valkuilen en successen bij de implementatie? Ruud van Rijen neemt je mee in een concreet zorg- en onderwijsvoorbeeld bij Instituut Verbeeten en Onderwijsgroep Tilburg tijdens de ‘Tour over de vloer’. Je gaat via de digitale snelweg een bezoek brengen aan de werkvloer. Tijdens de online rondleiding koppelt Ruud stukjes theorie over Lean aan de praktijk door voorbeelden te laten zien en ervaringsverhalen te vertellen.

van 15:30u – 16:30u

Open inschrijving (max. 15 deelnemers)

Open inschrijving is gratis

Wat ga je leren?

Ontdek praktische toepassingen van Lean management in de zorg en het onderwijs tijdens deze digitale tour. Leer hoe Lean-methoden effectieve oplossingen bieden en inspirerende resultaten opleveren in real-life scenario’s. Krijg inzicht in het verbeteren van processen, verhogen van efficiëntie en het leveren van waarde aan zowel patiënten als studenten en de professionals die er werken.

Voor wie is deze training?

Deze training is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in het toepassen van Lean in de zorg en/of het onderwijs. Of je nu een professional, zorgverlener, docent, student bent of gewoon nieuwsgierig naar Lean-methoden, deze online rondleiding biedt waardevolle inzichten en praktijkvoorbeelden die relevant zijn voor iedereen die betrokken is bij de zorg- en onderwijssectoren.

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend de verdere mogelijkheden verkennen?  Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Workshop Tour over de vloer (Gemba)

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken en mogelijkheden verkennen?

Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Ruud van Rijen
Ruud van Rijen

Ik ga akkoord met het privacybeleid.