Outdoor praktijkdag

Grensverleggende samenwerking in uitdagende omstandigheden

Verbeta | Outdoor praktijkdag

Introductie

Stap in een avontuurlijke en leerzame ervaring met een Commandanten Mars en onderga samen uitdagende omstandigheden die leiderschap en samenwerking op de proef stellen. Terwijl je deze ‘extreme’ scenario’s aangaat, pas je waardevolle mentale kracht tools toe om je team naar succes te leiden. Bereid je voor op een onvergetelijke dag vol verbinding en groei in de buitenlucht.

1 dag van 09:00u – 16:30u

Incompany (max. 25 deelnemers)

Incompany € 5.450,-

Wat ga je leren?

Tijdens deze dag ontdek je als individu en als team waardevolle lessen in leiderschap en samenwerking. Je wordt uitgedaagd onder ‘extreme’ omstandigheden te werken, wat je helpt je grenzen te verleggen en je persoonlijke veerkracht te vergroten. Als team leer je effectief te communiceren, te vertrouwen op elkaars kwaliteiten en snel te schakelen in dynamische situaties. Je past mentale kracht tools toe om stress te beheersen en doelgericht te handelen.

Voor wie is deze training?

Deze dag gun je aan teams en individuen die openstaan voor uitdagingen, persoonlijke groei en het versterken van teamdynamiek. Of je nu een teamleider bent die de teamcohesie wil versterken of een individu dat zijn of haar grenzen wil verleggen, deze ervaring biedt waardevolle inzichten en vaardigheden die deelnemers meenemen naar hun professionele en persoonlijke leven.

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend de verdere mogelijkheden verkennen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Outdoor praktijkdag

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken en mogelijkheden verkennen?

Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Daniel van de Venne
Daniël van de Venne