Black Belt in Lean Coaching

Ontwikkel jezelf tot interne coach binnen jouw organisatie

Verbeta | Leiderschapsrollen en stijlen

Introductie

Met deze opleiding kun jij jezelf ontwikkelen tot (Lean) coach binnen je eigen organisatie. Je switcht dus van zélf verbeteren naar anderen helpen met hun verbeteringen. De opleiding gaat niet alleen over het begeleiden van verbeteraars, maar is ook gericht op het inrichten van een verbetersysteem waarin alle collega’s actief zijn. Daarvoor is de rol van je leidinggevende belangrijk. Je leert hoe jij en je (Lean) leider hierin de rollen kunnen verdelen en met elkaar samenwerken.

5 dagen van 09:00u – 16:30u en 1 terugkomdag van 09:00u – 13:00u

Incompany (max. 12 deelnemers) of open inschrijving

Incompany € 21.500,- | Open inschrijving € 2.950,-

Wat ga je leren?

Het doel van de opleiding is jou, als Lean coach in spé, te voorzien van de kennis en vaardigheden om zelf teamoverstijgende verbetering te faciliteren. Je leert om Yellow Belts en Green Belts te begeleiden bij hun verbetertrajecten. Ook ga je aan de slag om samen met (jouw) Lean leider(s) een cultuur van continu verbeteren te ontwikkelen. Je zult daarom ook de Lean leider(s) gaan coachen op zijn/haar acties en gedrag. Samen zorgen jullie voor het neerzetten van een zogenaamd verbetersysteem: een routine van verschillende overleggen waarin verbeterpunten worden besproken, onderzocht en omgezet naar verbeterde standaarden.

Voor wie is deze training?

Deze opleiding is voor iedereen die al een tijdje als Green Belt (of Lean Leider) actief is en zijn/haar coachende vaardigheden wil versterken. Dit kan vanuit een formele (aankomende) rol zijn als Lean/verbeter coach, meewerkend teamleider of coördinator van een team. Dat kan ook vanuit een meer informele rol wanneer jij binnen je team of afdeling het continu verbeteren naar een hoger niveau wil brengen.

Verbeta | Leiderschapsrollen en stijlen

Black Belt ervaringen

“Fijne training om LEAN-coach te worden. Begeleiding van Verbeta was top!”

WonenBreburg

“Complimenten voor Reneé, Gus, Thed. Altijd interessant, duidelijke uitleg, goede samenwerking tussen jullie, goede afwisseling in stijlen, goede afwisseling tussen harde en zachte aspecten. Hiermee kunnen we ons individueel ontwikkelen, en geeft ook mogelijkheden tot ontwikkeling en doorgroei voor de organisatie.”

WonenBreburg

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken en mogelijkheden verkennen?

Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Gus Leo
Gus Leo