Project- en verandermanagement

Wij geloven dat échte verandering ontstaat wanneer processen en cultuur hand in hand gaan

Verbeta | Projectmanagement

Samen aan de slag

Wanneer je binnen jouw organisatie een verandering wenst door te maken, kunnen wij van Verbeta je daarbij helpen. Zo’n verandering krijgt vaak de naam ‘project’, waarbinnen op verschillende deelvlakken aan een doel gewerkt wordt. Dat vraagt het in verbinding brengen van allerlei onderdelen in de organisatie, een helder ‘waarom’ en goede afstemming van wat we wanneer gaan doen.

Met onze expertise en stappenplannen op het gebied van projectmanagement, houden wij hierin het overzicht en kunnen we samen met jullie aan de slag. Dit doen we om te zorgen dat er beweging komt richting de gewenste resultaten en dat de nieuwe manier van werken na de projectfase vanzelfsprekend is geworden. Onze ervaren projectmanagers staan zij en zij met jou en je collega’s, maar bewaken steeds dat het júllie verandering is en blijft.

Bij Verbeta geloven we dat échte verandering ontstaat wanneer processen en cultuur hand in hand gaan. Onze aanpak draait niet alleen om het verbeteren van hoe het werk gedaan wordt, maar ook om het bouwen van een teamspirit die deze veranderingen begrijpt en sterker maakt.

Thema’s

Rondom deze onderwerpen hebben wij in het bijzonder ervaring opgedaan:

 • Organisatie optimalisatie
  Hierbij duiken we diep in de werkprocessen om een stevige basis te leggen voor vlottere bedrijfsvoering.
 • Waardegedreven Zorg
  Optimalisatie met focus: topresultaten voor patiënten tegen lagere kosten, met kwaliteit en efficiëntie voorop.
 • Strategische Uitvoering
  Hoe zet je de dromen van je organisatie om tot een bij iedereen bekende visie en concrete doelen voor iedereen?
 • Integraal Capaciteitsbeheer
  Slim gebruik van mensen en middelen, bouwen aan een veerkrachtig systeem dat flexibel en proactief reageert op veranderingen.
 • Implementatie van Technologie
  Door gebruik te maken van technologische ontwikkelingen komen tot slimmer(e) zorg, onderwijs en wonen omdat het voor betere uitkomsten en efficiëntere inzet van beschikbare medewerkers zorgt.

Een goede voorbereiding is het halve werk!

Bij Verbeta pakken we projecten met een gedegen en mensgerichte benadering aan. Daarom treden we eerst goed in verbinding met organisaties en de mensen die er werken vóórdat we tot een op jouw organisatie gerichte aanpak komen. Niet alleen het vraagstuk en de gevraagde richting goed begrijpen, maar ook de mensen die hierin een rol spelen betrekken en activeren! Dat vraagt wat meer tijd ‘aan de voorkant’. Dit halen we later in het project in, omdat de benodigde acties soepeler verlopen én na afronding de verandering onderdeel van jullie manier van werken geworden is. Samen werken we aan het goede: een toekomst waarin jouw organisatie waarde levert, ook in een snel veranderende wereld.

Neem contact met ons op en ontdek hoe wij van Verbeta jouw partner kunnen zijn bij het verwezenlijken van positieve veranderingen in jouw organisatie.

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend de verdere mogelijkheden verkennen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Projectmanagement
Verbeta | Projectmanagement

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken en mogelijkheden verkennen?

Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Andy Jansen
Andy Jansen