Green Belt

Zoek diepgang in het aanpakken van verbeteringen

Verbeta | Green Belt

Introductie

Continu verbeteren is het uitgangspunt van onze training Lean Green Belt. Om dat voor elkaar te krijgen, zul je collega’s mee moeten krijgen en moeten leren hoe je met je team verbeteren toepast in de dagelijkse werkzaamheden. Dat is waar onze training Lean Green Belt over gaat.

5 dagen van 09:00u – 16:30u

Incompany (max. 12 deelnemers) of open inschrijving

Incompany € 15.900,- | Open inschrijving € 2.450,-

Wat ga je leren?

De training is gericht op het verkrijgen van gedegen basiskennis in Lean management. Met praktische tools en technieken kunnen jij en je team efficiënter en effectiever verbeteringen realiseren op de eigen afdeling. Je leert op een andere manier werken, waardoor je in staat bent meer waarde te leveren voor klanten, collega’s en je eigen organisatie. Na deze training ben je in staat om op gestructureerde wijze doorbraken te realiseren met de Plan Do Check Act-methode.

Voor wie is deze training?

De training Lean Green Belt is ontwikkeld voor medewerkers die actief aan de slag willen met verbeteren. Het niveau stemmen wij individueel af op de deelnemers en wij creëren ruimte voor extra verdieping op verschillende thema’s. Een specifieke vooropleiding is niet vereist.

Ben je leidinggevende, bekijk dan onze training Lean Leiderschap.

Verbeta | Green Belt

Green Belt ervaringen

“De lean Green Belt training is een waardevol traject om in je organisatie aandacht te blijven houden voor continu verbeteren vanuit de gedachte van de klant of patiënt. Met de enthousiaste begeleiding van trainers Manou en Joost waren het afwisselende en gezellige trainingsdagen.”
GGZ NHN

“Goed opgebouwde training. Ruimte voor vragen, uitstapjes & lolletjes. Op deze manier gaat de stof leven. Dank daarvoor!”

Onderwijsgroep Tilburg

“Zeer waardevolle training, veel geleerd. Een verrijking voor mezelf, Thebe, mijn collega’s en onze cliënten.”

Thebe

“Bij Verbeta hebben ze echt persoonlijke aandacht en begeleiden ze je door het proces naar een Lean belt. Top uitleg en begeleiding.”

Huisartsen Gelderse Vallei

“Dorien & Ruud weten hoe ze een groep moeten motiveren! De lesstof is duidelijk en wordt voldoende besproken. Er is een goede balans tussen praktijk en de theorie. Deze training is echt een aanrader!”

Davinci College

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken en mogelijkheden verkennen?

Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Renée Goutier
Renée Goutier