Leiderschapsrollen en stijlen

Leidinggeven aan een samenwerkend en succesvol team

Verbeta | Leiderschapsrollen

Introductie

Ontdek een nieuwe dimensie van leiderschap. Leer in deze training de kunst van differentiatie in managementrollen: coach, leider, manager en professional. Deze training biedt een frisse kijk op leiderschap, waardoor je teams kunt inspireren, motiveren en doeltreffend kunt leiden naar optimale prestaties.

1 dag van 09:00u – 16:30u

Incompany (max. 12 deelnemers)

Incompany € 3.950,-

Wat ga je leren?

In deze training leer je de kracht van veelzijdig leiderschap, waarbij je ontdekt hoe je verschillende rollen – coach, leider, manager en professional – kunt onderscheiden en benutten. Leer hoe je effectief schakelt tussen deze rollen om teams te inspireren, begeleiden, motiveren en leiden. Je krijgt inzicht in het aanpassen van je leiderschapsstijl aan diverse situaties en individuele behoeften, waardoor je impactvolle resultaten kunt bereiken en een samenwerkend en succesvol team kunt creëren.

Voor wie is deze training?

Of je nu aan het begin van je leiderschapsreis staat of al ruime ervaring hebt, deze training biedt inzichten en vaardigheden om je leiderschap te versterken. Het is ontworpen om leidinggevenden op alle niveaus te helpen effectieve leiderschapsrollen en -stijlen te begrijpen en toe te passen.

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend de verdere mogelijkheden verkennen? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Leiderschapsrollen

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken en mogelijkheden verkennen?

Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Daniel van de Venne
Daniel van de Venne