Yellow Belt

Leer hoe jij zelf kunt beginnen met verbeteren

Verbeta | Yellow Belt

Introductie

Wanneer je verspilling in je werk hebt herkend, wil je die verspilling natuurlijk aanpakken! De Yellow Belt is een mooi vertrekpunt om kleine verbeteringen door te voeren met de Plan-Do-Check-Act methodiek. En: verbeteren doe je natuurlijk niet alleen. Dus je leert ook hoe je je collega’s kunt betrekken.

3 dagdelen van 9:00u – 14:00u

Incompany (max. 12 deelnemers) of open inschrijving

Incompany € 7.100,- | Open inschrijving € 1.100,-

Wat ga je leren?

Je wordt getraind in twee belangrijke onderdelen van het Lean denken en werken:

  1. het herkennen van verspillingen in het werk en
  2. het op gestructureerde wijze onderzoeken en verhelpen daarvan

Je leert de Plan-Do-Check-Act (PDCA) methodiek kennen. Middels deze stappen werk je gericht aan de verbetering, in de vorm van een verbeterkaart. Ook bouw je hiermee meteen aan een logisch verhaal om je collega’s te betrekken. Als Yellow Belt ben je na deze opleiding in staat om verbeteringen in jouw dagelijkse werkzaamheden door te voeren en actief deel te nemen aan een verbetertraject/verbeterteam.

Voor wie is deze training?

De training Lean Yellow Belt is ontwikkeld voor eenieder die nieuwsgierig is naar Lean. Zeker wanneer jij veel contact hebt met de klant(en) of betrokken bent bij lopende verbeteringen, ga je veel aan deze opleiding hebben. Deze training is daarnaast uitermate geschikt voor medewerkers die in een organisatie werken waar het Lean denken en werken wordt toegepast. Een specifieke vooropleiding is niet vereist.

Verbeta | Yellow Belt

Yellow Belt ervaringen

“De driedaagse Yellow Belt training is een aanrader. In deze training wordt de geleerde theorie toegepast op de praktische situatie waar je in werkt.”
N2 People
“Hele leerzame cursus die je een uitstekende basiskennis biedt van de lean methodiek. Geeft motivatie om hier op mijn eigen afdeling mee aan de slag te gaan!”
Rivierduinen

“Ik heb al vaker gedacht, hoe kan ik ervoor zorgen dat ik collega’s meeneem in een verandering die ik wil brengen op de werkvloer? Nu ik deze lean cursus heb gedaan heb ik eindelijk het antwoord gevonden! Een heel leerzame en goed bruikbare cursus waar ik concreet mee aan de slag kan.”

Alrijne Ziekenhuis

“Aanrader! Theorie op leuke informatieve wijze gebracht. Heldere uitleg. Topdagen!”

Rivierduinen

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken en mogelijkheden verkennen?

Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Linda Youssef
Linda Youssef