Werken bij Verbeta

Mogelijk ben je zo enthousiast over onze organisatie, dat je het leuk zou vinden om bij ons te komen werken

Verbeta | Vacatures & bij ons werken

Office Manager met affiniteit voor HR taken en Directieondersteuning

32-40 uur

Ben jij nauwkeurig, proactief en op zoek naar een afwisselende functie in een continu lerende en groeiende organisatie? Wil jij écht het verschil maken voor je collega’s en klanten? Dan is deze vacature echt iets voor jou! 

Wie zijn wij?

Verbeta is niet zomaar een organisatie; we willen een positieve impact creëren in onze samenleving. Onze missie is diepgeworteld in het ‘Waarom’, ‘Hoe’ en ‘Wat’.  

Waarom doen we dit? Omdat wij geloven in het streven naar een mooiere samenleving door het bieden van passende en goed georganiseerde zorg, onderwijs en huisvesting voor iedereen. 

Hoe zetten wij dit om in actie? Verbeta fungeert als de partner die organisaties ondersteunt bij het vervullen van hun maatschappelijke opgave. Of het nu gaat om de ontwikkeling van professionals, de uitvoering van grootschalige projecten, of het begeleiden van organisatie brede (verander)programma’s, wij staan klaar.  

En wat is onze aanpak? Training en coaching vormen de kern van hoe wij professionals op de werkvloer laten groeien. Daarnaast nemen we actief deel in cruciale rollen zoals programmamanager, projectleider of interim leidinggevende tijdens veranderingsprocessen. Onze expertises zijn lean, project- en verandermanagement, en veerkracht.  

We werken voor meer dan 65 organisaties verspreid door heel Nederland. Ons kantoor is gevestigd in Instituut Verbeeten te Tilburg. 

Simone vertelt je hoe haar week als Office Manager eruit ziet:

Elke maandagochtend om 08.00 uur trappen we de week af met een online weekstart onder het genot van een kopje thee, samen met het hele Verbeta team. Gedurende de week heb ik een aantal vaste taken. Ik coördineer dat alle trainingen voorzien zijn van de juiste lesmaterialen en certificaten en dat het kantoor en de voorraad op orde is. Een andere belangrijke rol is mijn ondersteuning aan de directeur en de twee partners. Denk aan mail- en agendabeheer, het voorbereiden en uitwerken van klantvoorstellen en strategische documenten. Ik ben op zoek naar een buddy om deze taken mee te verdelen.

Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor enkele expertisegebieden, zoals mobiliteit/lease en het bijhouden van de website. Hier zorg ik ervoor dat alles goed geregeld en up-to-date is. We zijn op zoek naar extra expertise op het gebied van HR om toe te voegen aan ons Office Management team. Met onze groeiende organisatie neemt de tijdsinvestering in zaken als pensioenen, arbeidsovereenkomsten en werving & selectie gestaag toe.

Als team zetten we wekelijks gezamenlijk in op het optimaliseren van interne processen, waarbij we de Lean-methoden toepassen. Samen met mijn Office Manager collega’s, vormen we het kloppende hart van ons team van 30 medewerkers. Op ons fijne kantoor, dat regelmatig bezocht wordt door collega’s, neem ik niet alleen mijn operationele taken op me maar sta ik ook altijd klaar voor een praatje met een heerlijk kopje koffie.

Wat breng jij als Office Manager mee?

Je past goed in ons team als je naast een HBO-werk -en denkniveau de volgende competenties hebt:

 • Klantgericht: je zet altijd een stapje extra voor de klanten én de collega’s.
 • Leergierig: je ziet kansen om jezelf te ontwikkelen.
 • Plezier: betrokkenheid en samenwerking vind je in je werk belangrijk.
 • Nauwkeurig: zowel richting je eigen werk als dat van collega’s.
 • Besluitvaardig: je kunt knopen doorhakken en zelfstandig beslissingen nemen.
 • Probleemoplosser: je overziet situaties snel en komt met een passende oplossing.

Wat bieden wij jou?

Een veelzijdige baan in een continu lerend en groeiend bedrijf met veel zelfstandigheid en leuke collega’s. Binnen Verbeta is er veel aandacht voor ‘heelheid’; hiermee creëren we een omgeving waarin ieder zichzelf kan zijn en in een goede werk-privé balans is. Want als jij als mens gelukkig bent, dan kun jij ook uit jouw rol als Office Manager alles halen wat erin zit!

 • Salaris min. €2.250,- max. €4.000,- bij een fulltime dienstverband van 40 uur (inschaling op basis van ervaring en kennis)
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
 • Vakantiegeld, opleidingsbudget, reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • Werkdagen zijn in overleg. Maandag en vrijdag zijn vaste dagen in verband met teambijeenkomsten.
 • Leuke teamactiviteiten zoals First Friday, strategiedagen en teamuitjes! 

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? Dan komen we graag met jou in contact. Je CV met een korte motivatie waarom juist jij ons team wil komen versterken kun je tot en met woensdag 13 maart 2024 sturen naar info@verbeta.nl. 

Heb je nog vragen? Bel ons op 013-5947671 en vraag naar Simone Peeters. Meer informatie over Verbeta en het team vind je ook op onze website www.verbeta.nl. 

Wij stellen acquisitie n.a.v. deze advertentie niet op prijs.

Verbeta | Vacatures & bij ons werken

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken en mogelijkheden verkennen?

Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Linda Youssef
Linda Youssef