Summer School 2024

Tijdens de warme zomermaanden jezelf verfrissen met het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het opdoen van kennis en inspiratie? Dat kan! Ook dit jaar staan de deuren van de Verbeta Summer school wagenwijd open! We hebben een line-up gemaakt van 5 verschillende workshops waaruit je kunt kiezen om inspiratie op te doen, je kennis te verbreden en (nieuwe) vaardigheden te ontwikkelen. Jij kiest zelf welke workshop(s) je wilt volgen.

Om de workshops toegankelijk en zo laagdrempelig mogelijk te houden, zullen alle workshops online plaatsvinden. Uiteraard maken we er een energieke en interactieve bijeenkomst van om alles eruit te halen.

Voor wie deze Summer School is? Iedereen kan en mag deelnemen! We hebben in het bijzonder workshops gekozen die goede toevoegingen zijn op de opleidingen die wij verzorgen. Uiteraard zijn ze ook zonder (Lean) kennis helemaal te volgen!

Onze Summer School ziet er als volgt uit:

Maandag 12 augustus –14:00 – 16:00: Workshop Veranderen & Weerstand: Zó geen zin in!
Door Linda Youssef
Hoe ga je aan de slag met verandering? Wanneer je collega’s en jijzelf misschien iets anders moeten gaan doen dan wat ze deden? Wat is weerstand en hoe ontstaat het? Hoe zorg je er nou voor dat je die weerstand gaat begrijpen? Hoe kun je hierop anticiperen en hoe ga je ermee om? Deze vragen gaan we beantwoorden tijdens deze workshop! Dat doen we aan de hand van praktische tools en technieken die je vanaf morgen direct zelf in kunt zetten!

Maandag 19 augustus – 14:00 – 16:00: Workshop Deep Democracy
Door Manou Windhausen
Met Deep Democracy streef je ernaar om álle inzichten en meningen boven tafel te krijgen (juist ook van de wat stillere collega’s of degenen die er heel anders over denken). Hierdoor voelt iedereen zich meer gehoord en komt er meer onderling begrip. Ook krijg je dan meer inhoudelijke informatie boven tafel. Dit helpt om draagvlak voor verandering te vergroten én samen betere keuzes te maken. Tijdens de workshop krijg je gespreksvormen- en-technieken die helpen om de drempel om je uit te spreken te verlagen.

Maandag 26 augustus – 14:00 – 16:00: Workshop ‘Focus en voldaan de dag afsluiten’
Door Inge Hendrickx
We zijn met zoveel dingen tegelijk bezig gedurende de dag, dat alles vaak nét niet gaat zoals we willen. We net de dingen niet af kunnen krijgen die we hadden moeten doen. We willen meer rust en overzicht creëren in de chaos van de alledaagse dag om in meer flow te kunnen werken. Meer focus in je werk te aanbrengen. Hoe zorg je ervoor dat je met de ‘juiste’ dingen bezig bent tijdens de dag? Wij geven je graag inzichten en tips!

Maandag 9 september – 14:00 – 16:00: Workshop (Be)tekenen
Door Gus Leo
Iedereen kan tekenen! Soms weten we alleen niet zo goed waar we moeten beginnen. Visualisaties kunnen je verhaal enorm kracht bijzetten. Ondersteun jouw boodschap met simpele maar effectieve visualisaties. Wij leren jou tijdens deze workshop de basis: de basissymbolen, oefeningen, je eigen praatplaat, noem het maar op! Iedereen kan (be)tekenen!

Maandag 16 september – 14:00 – 16:00: Dagstart/Weekstart Boost
Door Bosko Smits
Maak je in je team gebruik van een weekstart of dagstart?  Loopt het niet meer zo effectief als bij de start van deze bespreking? Worden verstoringen en successen niet echt meer besproken en omgezet in leerervaringen of verbeteringen? Geef het continu verbeteren weer een boost door de weekstart of dagstart eens goed tegen het licht te houden. Dat is het doel van deze workshop!

Kosten

1 x workshop = € 100,-
2 x workshop = € 200,-
3 x workshop = € 250,-

De keuze is aan jou welke workshop(s) je graag wilt. Inschrijven kan via deze link. Noteer hierbij in het opmerkingen veld voor welke workshop(s) je je graag zou willen inschrijven. Wij komen dan bij jou in de lucht!

Zien we jou deze zomer? Schrijf je in en zet alvast een koud drankje klaar. Wij kijken ernaar uit!

Verbeta | Rollen

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken en mogelijkheden verkennen?

Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Linda Youssef
Linda Youssef