Traineeships

In de laatste fase van je studie werken aan je professionele ontwikkeling bij Verbeta

Verbeta | Traineeships

Traineeship volgen?

Wij werken graag samen met universiteiten en hogescholen en bieden structureel plaatsen voor trainees van verschillende opleidingen. In zo’n traineeship met een looptijd van negen tot twaalf maanden, combineren we onderzoek doen naar een actueel thema dat leeft bij onze klanten, met meewerken in onze organisatie.

Wat bieden wij?

Tijdens het traject wordt er veel aandacht en tijd besteed aan je thesis en je persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast groeit je betrokkenheid en verantwoordelijkheid gedurende het traject in verschillende interessante projecten (bij onze klanten). De meerderheid van ons team is (recent) WO afgestudeerd waardoor er voldoende hulp en begeleiding is voor je thesis. Onderwerpen van onderzoeken die in het verleden gedaan zijn: continu verbeteren binnen teams, ketenzorg tussen organisaties in de oncologie, leiderschap in zelfsturende (zorg)teams en veerkracht van teams binnen acute (covid)zorg. Deze masterscripties worden eigenlijk altijd 8+ beoordeeld door de universiteit. Het onderzoek over veerkracht binnen acute (covid)zorg is inmiddels zelfs gepubliceerd!

Naast de begeleiding van je thesis, vinden er om de week reflectiegesprekken plaats waarin professionele- en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. Daarnaast krijg je de kans om je Lean Yellow Belt certificaat (LCS niveau 1b) te behalen en onze interne trainingsstandaard tot Yellow Belt trainer te doorlopen.

In de afgelopen tien jaar hebben onze trainees ons traineeship altijd met een 8.5 of hoger beoordeeld. Inmiddels bestaat een kwart van ons vaste team uit oud- trainees.

Interesse? Neem dan hieronder contact op met Stef Vermeulen.

Verbeta | Traineeships

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken en mogelijkheden verkennen?

Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Stef Vermeulen
Stef Vermeulen