Visie op leren

Wij wonnen de aNewSpring award in de categorie Best Learner Experience

Onze visie op leren

De tijd van medewerkers wordt in deze tijd schaarser en schaarser. En dat terwijl er vandaag en morgen meer uitdaging is dan ooit op organisatorisch niveau om medewerkers te ontwikkelen. Deze uitdaging zien wij dagelijks bij de organisaties waarmee wij samenwerken. Wij vinden het daarom heel belangrijk dat onze visie op leren aansluit bij de behoeften en wensen van onze klanten.

Onderzoek laat zien dat de ontwikkeling van medewerkers niet alleen plaatsvindt in het traditionele klaslokaal, maar een combinatie is van leren vanuit ervaringen in de eigen praktijk, leren van elkaar en leren vanuit de theorie. Al deze vormen van leren combineren wij in onze visie op leren.

Online leeromgeving Guida

Onze online leeromgeving Guida geeft onze deelnemers de mogelijkheid om theorie tot zich te nemen op het moment en de manier die voor de deelnemer het beste uitkomt. Dit geeft ons de ruimte om tijdens onze opleidingsdagen met simulaties, spelvormen, casuïstiek en werkvormen deze theorie toe te passen. Praktijkopdrachten zorgen voor een transfer naar de eigen praktijk. Door theorie uit de opleidingsdag te halen en deze als voorbereiding te laten doen door de deelnemers, hebben we tijdens de dag zelf meer tijd om dieper in gesprek te kunnen met onze deelnemers over hun hun eigen casussen en praktijkvoorbeelden. Zo kunnen niet alleen wij, maar ook de deelnemers elkaar een stuk verder helpen.

Dit in combinatie met bevlogen trainers vol theoretische en context kennis is onze succesformule.

ANewSpring Award 2023: Best Learner Experience

Na twee jaren hard werken, verbeteren een doorontwikkelen in onze online leeromgeving Guida, besloten we om een sprong in het diepe te wagen en ons op te geven voor de aNewSpring awards 2023. Door de jury werden we verkozen tot finalist!

Na een interview en het insturen van een videopitch was op 6 juli 2023 de grote finaledag waarin we genomineerd waren samen met twee andere internationale bedrijven. Maar wie er met de prijs vandoor ging… Dat waren wij! We wonnen de aNewSpring award in de categorie Best Learner Experience.

We zijn ontzettend gemotiveerd om Guida en de rest van onze producten en diensten te blijven verbeteren ten behoeve van waardetoevoeging voor onze deelnemers en klanten. Want dat is waar we het voor doen!

Verbeta | aNewSpring Award

Meer weten?

Wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken en mogelijkheden verkennen?

Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verbeta | Linda Youssef
Linda Youssef