Verbeta | Vera Wientjens

Vera Wientjens

Verbeta | Vera Wientjens

“Energie door het verbinden van professionals uit verschillende organisaties en domeinen.”

Meer over Vera

Ik heb werkervaring opgedaan in allerlei rollen en onderdelen van de gezondheidszorg. Van huisartsenpost tot academisch ziekenhuis en in zowel de care als in de cure, werk ik samen met zorgprofessionals, bestuurders en verzekeraars om uitdagingen op vakgroep-, organisatie- en regionaal niveau aan te gaan.

Momenteel werk ik als programmamanager Transmurale Zorg (TMZ) in de regio Breda e.o.: een netwerkorganisatie van huisartsen, verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg, ziekenhuis, revalidatie en de zorgverzekeraar. In het kader van het Integraal Zorg Akkoord (IZA) is het netwerk in transitie waardoor ook gemeenten, GGD en GGZ onderdeel zijn geworden van de organisatie.

Daarnaast werk ik als projectleider voor Alrijne Clinics: Het aanstaande electief centrum van Alrijne dat voorziet in vlotte toegang tot passende zorg in de vertrouwde omgeving van het ziekenhuis.

Wie ben ik?

De zorg toegankelijk, betaalbaar én van hoge kwaliteit houden voor volgende generaties drijft me enorm. Mijn energie haal ik uit het verbinden van professionals uit verschillende organisaties en domeinen: Samen tot gedragen verbeteringen komen voor zorgprofessionals, inwoners, patiënten en cliënten.

Benieuwd waar Vera over publiceert?

Vera publiceerde eerder over (team) veerkracht in de zorg.