Verbeta | Daniel van de Venne

Daniël van de Venne

Verbeta | Daniel van de Venne

“Waar de wil is, ligt kunnen binnen handbereik.”

Meer over Daniël

Met 15 jaar ervaring binnen defensie en diverse leidinggevende functies te hebben gevuld, heb ik mogen ervaren wat het is om binnen high performance teams te werken. Teams die veerkrachtig zijn en bestaan uit sterke individuen. Niet zozeer fysiek, maar vooral waar personen in hun kracht staan en waar teamleden elkaar beter maken.

Ik gun het iedereen om binnen een krachtig team te werken en over individuele vaardigheden te beschikken om in elke situatie te kunnen presenteren. Ik raak gemotiveerd door met personen, leidinggevenden en teams aan de slag te gaan om eigen doelstellingen te realiseren. Dit mag soms schuren, het kan spannend zijn, maar buiten de comfortzone zit vaak het groeipotentieel.

Naast defensie heb ik 4 jaar binnen de overheid gewerkt in de aanpak van ondermijning. Daarnaast heb ik een blackbelt in Lean Six Sigma.

Wie ben ik?

Naast mijn werk ben ik een fervent avonturier en neem ik deel aan extreme sporten zoals adventure racen en enduro tochten op de mountainbike. Ik houd ervan om mijzelf fysiek en mentaal uit te dagen door mijn grenzen op te zoeken en te verleggen. Ook breng ik graag tijd door met mijn partner en twee dochters.