Verbeta | Steven Leenheer

Steven Leenheer

Verbeta | Steven Leenheer

“Als je niet kan delen, kun je niet vermenigvuldigen.”

Meer over Steven

Ik ben naast directeur zelf intensief betrokken bij diverse zorginstellingen om zo bij te dragen aan toegankelijke en goed geregelde zorg in Nederland. Hierbij geloof ik dat ontwikkeling, heelheid en van waarde zijn hand in hand kunnen gaan. Dit geloof kenmerkt mij sterk alsmede mijn aanpak.

Naast het realiseren van concrete verbeteringen voor de patient is het ontwikkelen en verspreiden van nieuwe manieren van denken en werken één belangrijke drijfveer in mijn loopbaan. Hiermee experimenteren bij Verbeta is dan ook eerder regel dan uitzondering.

Door betrokkenheid bij diverse netwerken (oa. het lean in de zorgnetwerk), het organiseren van kennisdeling rondom best practices en het spreken op congressen lever ik een inspirerende en praktische bijdrage aan het vormgeven van ons toekomstige zorglandschap. Want kennis krijgt pas waarde als je het toepast!

Wie ben ik?

Na mijn studie Bedrijfseconomie (met Masters Strategisch Management & Marketing Management) aan de Universiteit van Tilburg heb ik me gespecialiseerd in de bedrijfsfilosofieën (o.a. lean), veranderkunde en leiderschap aan o.a. de Universiteit van Gent. Ik ben een gedreven, betrokken, ontwikkelgerichte, strategisch denker. Woonachtig in Breda en een echte bourgondiër, die enorm geniet van en met de mensen om hem heen. En die voor een fit lichaam en een scherpe geest ook graag sport, reist en leest.