Verbeta | Stef Vermeulen

Stef Vermeulen

Verbeta | Stef Vermeulen

“Samen werken aan ontwikkeling en duurzaam resultaat!”

Meer over Stef

Het bijdragen aan duurzame ontwikkeling van organisaties én de mensen die daarin werken, dat is waar ik energie van krijg. Organisaties hebben tenslotte één ding gemeen: ze zijn mensenwerk. Het is mijn drijfveer om organisaties en professionals te helpen om resultaten te boeken en het benutten van (verborgen) potentieel, om zo bij te dragen aan maatschappelijke uitdagingen en ambities.

Het afwisselen tussen contexten en werken aan team- en organisatieontwikkeling, vanuit verschillende rollen, maakt mijn werk uitdagend en interessant. Met enthousiasme begeleid ik verbetertrajecten, geef ik trainingen gerelateerd aan continu verbeteren en veerkrachtige teams, en coach ik teams en leidinggevenden. Altijd vanuit ambitie, betrokkenheid en een analytische blik. Mijn achtergrond ligt in organisatiewetenschappen, strategisch management en organizational behavior.

Wie ben ik?

Naast werk daag ik mezelf uit met sporten. CrossFit en outdoor sporten zijn mijn favoriet. Daarnaast reis ik graag de wereld met een backpack rond en ben ik samen met familie en vrienden.

Benieuwd waar Stef over publiceert?

Stef publiceerde eerder over (team) veerkracht in de zorg.