Verbeta | Nienke Willems

Nienke Willems

Verbeta | Nienke Willems

“Samen een stapje verder komen, dat tovert een lach op mijn gezicht!”

Meer over Nienke

Van jongs af aan ontdekte ik waar ik energie uit haal: terwijl mijn klasgenootjes nerveus waren voor hun spreekbeurt, stond ik te popelen om voor de klas te staan.
Ook wist ik al vrij snel; 8 uur lang achter een computer zitten op kantoor is niks voor mij, laat mij maar met mensen werken!

Dat ik deze passies nu als trainer en coach mag verbreden, is de drijfveer waarvoor ik ‘s ochtends mijn bed uit kom. Met veel enthousiasme werk ik aan het ontwikkelen van en mét individuen en teams. Dat doe ik bijvoorbeeld door individuen te trainen en coachen op het gebied van continu verbeteren, maar ook teamdynamieken vind ik ontzettend interessant! Hoe kunnen we bijvoorbeeld teams die elkaar minder goed kennen toch veerkrachtig houden? Tijdens mijn master Organisatie- & Management wetenschappen aan de universiteit van Tilburg onderzocht ik deze vraag.

Dat ik dit alles ook nog eens kan combineren met het leveren van een maatschappelijke bijdrage, is voor mij echt een feestje. Samen een stapje verder komen, dat tovert een lach op mijn gezicht!

Wie ben ik?

Ik ben een enthousiaste Brabantse. Ik kom uit Oss, maar woon al een tijdje met vriendinnen in Tilburg, waar ik recent ben afgestudeerd aan de universiteit.
In mijn vrije tijd kan je mij vinden op de tennisbaan, de sportschool, een festival óf op het terras met vriendinnen. Ben ik niet in het mooie Brabant? Dan vind je mij op de ski’s of met een backpack op mijn rug ergens op een zonnig plekje!