Verbeta | Carien de Vries

Carien de Vries

Verbeta | Carien de Vries

“Met een gestructureerde, planmatige aanpak en een frisse blik help ik medewerkers om blijvende verbeteringen te realiseren.”

Meer over Carien

Na mijn eerste kennismaking met Lean in 2007 heb ik in diverse rollen veel praktijkervaring opgedaan met het ontwikkelen en verbeteren van organisatieprocessen. Ik heb ervaren dat medewerkers goed in staat zijn zelfstandig verbeteringen door te voeren, mits zij daarvoor de juiste kennis en vaardigheden krijgen aangereikt. Kennisontwikkeling en coaching zie ik daarom als de sleutel voor zelfredzaamheid.

Medewerkers helpen om hun dagelijkse praktijk daadwerkelijk te verbeteren geeft mij veel energie en voldoening. Met een gestructureerde, planmatige aanpak en een frisse blik help ik medewerkers om blijvende verbeteringen te realiseren.

Wie ben ik?

Ik heb mijn Master Sociale Wetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam afgerond aansluitend op het behalen van de Bachelor Facility Management aan de Hanzehogeschool Groningen. Verder heb ik een Black Belt in Lean Six Sigma. Ik woon in het prachtige Heemstede en hockey graag in mijn vrije tijd.